Известният пловдивски адвокат Тодор Кръстев направи интересена съпоставка на полицейската операция

...
Известният пловдивски адвокат Тодор Кръстев направи интересена съпоставка на полицейската операция
Коментари Харесай

Адвокат за акцията в DCC: Мисля, че не се прави така

Известният пловдивски юрист Тодор Кръстев направи интересена параленост на полицейската интервенция в офисите на DC Corporation и възможна интервенция в някоя болница или в НКЖИ.

Ето коментара му по проблема: 

" Акция на полицията - БОП в офисите на кабелна телевизия DCC, остави десетки хиляди пловдивчани без телевизия. Неприятно, само че факт. Запалянковците най-вече ще страдат, тъй като има и мач на националите довечера (б.а. - вторник). Но, случва се, както се споделя.

Полицията е за това, да си прави акциите и инспекциите, когато е належащо. Но за какво хората, потребителите на услугата, би трябвало да страдат. Какво общо има едното с другото. Ами да се вършат инспекциите и акциите, само че услугата за която се предплаща, да не бъде прекъсвана.

Не знам.

Ами това е все едно от Министерство на вътрешните работи да създадат акция в някоя болница и там да спрат незабавните интервенции, реанимации, лекувания и така нататък Или пък да спрат влаковете, тъй като в борда на НКЖИ някой нещо е стъпил изкривено. И тъй наречените

Мисля, че не се прави по този начин. Не бива по този метод да бъдат наказвани добросъвестните жители. Иначе излиза, че те ще би трябвало да платят за всичко, както става нормално. ".
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР